Itsenäinen NeoLife distributor
Raija Ketomäki
040 827 6037
Tervetuloa MyNewLife sivulle
Olen Raija Ketomäki,vaatetusalan koulutuksen saanut, Ateljee Silkkimuodin omistaja/yrittäjä.Vuodesta 2003 eläkkeellä. Perheeseeni kuuluu mieheni Tuomo ja asumme tällä hetkellä pienessä Forssan kaupungissa.
NeoLife is MyNewLife
Vuonna 2013 etsin elämääni asioita, joilla voisin kohentaa niin fyysistä kuin ta­lou­del­lis­ta­kin hyvinvointiani. Kuulin GNLD/Neolife nimisestä yli 50 vuotta toimineesta kansain­välisestä yrityksestä, jolla on toimintaa yli 50 maassa. Tutustuttuani yrityksen tuote­filosofiaan ja kokeiltuani muutamia tuotteita huomasin energiatasoni nousseen huo­mat­ta­vas­ti. Totesin myös lyhyen käytön jälkeen jopa muutamien allergisten oireitteni hel­pot­tu­neen.
GNLD/NeoLife
GNLD:n perustaja Jerry Brassfield huomasi kuinka suuri vaikutus ra­vin­nol­la voi olla henkilökohtaiseen hyvin­vointiimme. Perustana luonto, tukena tiede, taattu laatu ja sitoutuminen maailman­laajuiseen hyvin­vointiin. on ollut NeoLifen motto yli 50 vuotta. Nykypäivänä NeoLifen tehtävä on tuoda positiivinen ero elin­voimaa ja hyvinvointia etsivien ihmisten elämään.
Tätä samaa filosofiaa edustaa myös MyNewLife.