Itsenäinen NeoLife distributor
Raija Ketomäki
040 827 6037
David Shepherd, Ph.D.
mikrobiaalinen biokemia,
elintarviketeknologian ja fytokemian asiantuntija
Tohtori Shepherd suoritti luonnontieteiden kandidaatintutkintonsa Durhamin yliopistossa (Iso-Britannia) sekä luonnontieteiden maisterin ja tohtorintutkintonsa mikrobiaalisessa bio­kemiassa Manchesterin yliopistossa. Hän suoritti tohtorintutkinnon jälkeiset opintonsa mikro­biaalisessa entsymologiassa Kalifornian Davisin yliopistossa.
Tohtori Shepherd, joka on maailman laajuista tunnustusta saanut bio­kemisti ja fytoravintoaineiden asiantuntija, on julkaissut runsaan 20 vuoden pituisen uransa aikana 16 tieteellistä julkaisua ja hänellä on nimissään 12 patenttia. Hänellä on mittavat kokemukset yli 40 markkina-alueelta maailmassa toimittuaan Worldwide Director of Food Beverages -vakanssilla eräässä maailman suurimmista elintarvikealan yrityksistä.
Tohtori Shepherdin laaja tausta liittyy valmistukseen ja laaja-alaiseen osallistumiseen Euroopan tieteellisissä ja teknisissä yhteisöissä. Hän on auktoriteetti aloilla, jotka liittyvät elintarviketeknologiaan, ravintoaine­bio­kemiasta ja raaka-aineista elintarvikkeiden ja juomien val­mis­tuk­seen ja jakeluun. Hän on perehtynyt kokonaisten ruoka-aineiden his­to­ri­aan, maailman elintarvikevaroihin ja ajankohtaisten ravintoaineiden markkinasuuntausten vaikutuksiin ravintoaineiden moninaisuuteen ja saatavuuteen.
Tohtori Shepherd uskoo vahvasti luonnollisiin menetelmiin energian ja elinvoimaisuuden sekä pitkän iän saavuttamiseksi ja hän katsoo, että ravintolisät ovat välttämättömiä pitkäkestoisen hyvän hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.